Nå fram med ditt budskap! Logotyp
   Hem | Tjänster | Kunder | Aktuellt | Om QualiTellReferenser
QualiTells kunder
Nya kunder
Referenser

Bo Hammarlund - serientreprenör, mentor, affärsängel:
 
Under mina år som entreprenör har jag sett många bolag presentera i skarpa lägen. Kanske 90 % av de entreprenörer jag ser behöver förbättra sina presentationer för att inte riskera att missa målet. En bra presentationsteknik är mycket viktig då bästa presentationen vinner investerarnas uppmärksamhet, och det är ju oftast det som presentationen går ut på i det nya bolagets tidigaste skede.
 
Jag gick min första kurs med QualiTell Communication för några år sedan och har sedan dess deltagit i en rad olika kurser och projekt för att utveckla min presentationsförmåga. Under mina år som entreprenör har jag haft en oerhörd nytta av dessa kunskaper. De har gett mig insikt i hur man riktar sitt budskap rätt beroende på vem budskapet riktar sig till och hur mycket tid man har. Mina presentationer har blivit rätt ”nakna” och budskapet levereras till åhörarna på ett sätt som alltid är lätt att förstå. Med rätt verktyg känner jag mig trygg att inte slarva bort ett bra pitchtillfälle.
 

 
 
 

Bo

QualiTell Communication, Färentunavägen 101, 179 75 Skå Tel: 08-560 30 000   Mobil: 0708-17 82 54   E-post: info@qualitell.se